Calendari

El Balmes i el TICBCN2016

Benvolgudes famílies, alumnes i amics i amigues;

Es parla molt dels bons resultats del model educatiu dels països nòrdics.

Però no es coneix tant que les curses d’orientació, un dels esports més importants en aquests països, són utilitzades com una eina molt important en la formació dels joves.

Molts són els beneficis de les curses d’orientació, però sobretot cal dir que és un esport molt divertit, apte per a totes les edats, per practicar sol, en grup o en família.

Des del Club Orientació Catalunya i l’Institut Jaume Balmes volem invitar-te a conèixer en directe l’esport de l’orientació tot participant sol o en família a les curses d’orientació que tindran lloc els pròxims dies 5 i 6 de Novembre a Barcelona el TIC BCN 2016.

El TICBCN 2016 es una competició d’orientació, de caire internacional, que consisteix en dues curses, una al barri de Montbau i una altra al centre de Barcelona (Ciutat Vella).

Hem preparat dues categories especials una per adults (iniciació adults) i una per nens/es (iniciació nens) amb la possibilitat d’anar en família perquè tots aquells que volen tenir un primer contacte amb el món de l’orientació vinguin a fer les curses.

El centre de Competició serà el nostre Institut, el Jaume Balmes, i un grup important d’alumnes, professorat i pares i mares ajudarem en l’organització. Si també ens voleu donar un cop de mà tan sols ens ho heu de fer saber…

Us animem a que hi participeu i us apunteu a fer les curses!

A dia d’avui més de 250 persones de 20 països diferents ja s’hi han apuntat!

T’esperem al Balmes, t’esperem al Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona 2016.

  • Inscripcions pels federats a la pàgina web del TIC 

Si voleu més informació adreceu-vos a l’Albert Daví (adavi@xtec.cat)

Salut i fites!


Afegeix la llegenda
No Comments

Post A Comment