El Balmes, a la Lliga de Debat

El passat 22 de febrer, l’alumnat de la matèria Ciutadania, Política i Dret de 1r de batxillerat va visitar la Universitat de Barcelona per donar suport als companys de classe, l’equip de debat del Balmes (Martí Ortega, Taira Martinovic, Leyi Chen, Laia Parent i Lola Robles), que va competir a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat que ofereix la Xarxa Vives.
Aquesta sortida va ser una oportunitat per l’alumnat de la matèria, ja que ens va permetre veure de primera mà com funciona una lliga de debat a nivell competitiu. A més, també va ser una ocasió per conèixer i compartir l’experiència amb altres alumnes d’altres centres educatius. El conjunt dels debats es van realitzar els dies 21, 22 i 23 de febrer, aquests  van ser realment emocionants i interessants. El tema dels debats fou si s’han de regular les xarxes socials per combatre la desinformació.
Els integrants de l’equip del Balmes van demostrar una gran capacitat per argumentar les seves posicions i contrarestar els arguments dels seus oponents. Va ser inspirador veure com la passió i la determinació dels membres de l’equip van portar-los fins a la semifinal realitzada al paraninf de la Universitat de Barcelona realitzada el 23 de febrer. A través d’aquesta sortida, els alumnes de la matèria de Ciutadania, Politica i Dret vàren aprendre que els debats són una eina important per desenvolupar les habilitats de comunicació, oratòria i argumentació, així com ampliar els nostres coneixements.
Enhorabona pels resultats i treball realitzat!
Seminari de Filosofia de l’Institut Jaume Balmes

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.