CORB: Cursa d’orientació al Tibidabo 2015

1a CURSA D’ORIENTACIÓ DE LA TEMPORADA

Dissabte passat es va celebrar, al Parc del Tibidabo, la primera cursa d’orientació de la Copa Barcelona Escolar. Entre el fred i el fort vent que bufava a tota la ciutat, més de 50 balmesians i balmesianes van llevar-se ben d’hora i van venir a fer la cursa! Només per això, ja ho considerem un èxit!
Però és que a més a més, com no podia ser d’una altra manera, els resultats van ser molt bons, i tots i totes vam gaudir d’un molt bon matí d’orientació!
Un mapa complicat, amb moltes fites d'”anada i tornada” que posaven a prova la nostra capacitat física…i ens en vam sortir prou bé…!
Enhorabona, doncs, a tothom…i ara ja toca girar el cap i començar a mirar a Cuenca, on una trentena de nois i noies de l’Institut participaran aquest cap de setmana (27-28-29 de novembre) als Campionats d’Espanya Escolars d’Orientació! Des d’aquí els desitgem tota la sort del món!
A la resta, recordem que fins després de les vacances de Nadal no hi ha més curses del Circuit, però intentarem organitzar alguna sortida conjunta amb el CORB a mitjans de desembre! Toca aacabar d’agafar la forma i les condicions òptimes per seguir en aquesta línia ascendent!