Calendari

CORB: Crosa la Mar Bella

1r  CROS a la MAR BELLA
Diumenge 15 de novembre es va celebrar el primer Cros de la temporada. Com cada any, la primera cita té lloc al recinte esportiu de la Mar Bella, on s’aprofita la pista d’atletisme per fer un circuit que transcorre, en bona part, al parc del costat del complex. Amb una recta final digna de les millors Olimpíades, es van veure finals de cursa d’autèntic infart, amb esprints estratosfèrics per catapultar-les un o dos llocs a la classificació. Entre aquests destaquem el que va fer Rita Guamis, amb una remuntada espectacular amb què va acabar 3a de la general, per darrere de la també balmesiana Marina Gallego.
Per la seva banda Nora Ferrer, amb molèsties al turmell després de l’esquinç que va patir a la cursa d’orientació del TIC, no va poder lluitar per les medalles, però segur que quan es recuperi també donarà molta guerra…
En categoria juvenil, la ja ex-alumna (però encara de la família!) Eva Miller es va endur la victòria en categoria femenina, en la qual també cal destacar el bon paper de Mercè Estiarte.
En categoria masculina, Guillem Cerdà va protagonitzar una de les disputes més emocionants del matí, però finalment no va poder batre el seu rival en l’esprint final i va acabar 2n. En aquesta mateixa categoria, Guillem Verdaguer i Martí Quintana van aconseguir un meritori 5è i 7è lloc, mentre que Alejandro Rivas es va quedar a tocar de les posicions de medalles (9è).
En categoria cadet femení, a banda de destacar les medalles de Gemma Domènech (6a) i de Laura Oltra (8a), i els bons resultats de la resta de noies (Emma Varela 9a, Júlia Franco 11a i Merhawit Aparicio 14a), es va donar un premi especial a un grup de noies del Balmes (el premi a l’Entusiasme) que van córrer tota la recta final agafades de la mà i amb els braços ben aixecats! Les premiades van ser Júlia Domingo, Mercè Espinàs, Lola Guamis i Naia Terra, a les quals també hem de felicitar pels valors d’amistat i companyerisme que van mostrar amb aquest gest! D’altra banda, Berta Lorenzo també va donar un exemple de perseverança i va acabar la que era la seva primera cursa! Cal destacar l’esforç que fan els alumnes del Balmes enfrontant-se amb nois i noies que formen part de clubs d’atletisme i que entrenen molts dies per setmana! Així que nosaltres, amb el cap ben alt, a demostrar-los de quin peu calcem la gent del CORB!
Pel que fa als nois cadets, quatre d’ells van obtenir medalla, però val a dir que la resta també van quedar en posicions molt properes a la zona dels metalls, fet que demostra que aquest any cap d’ells podrà relaxar-se!
Ivan Emelianov, Ian Colomer, Fèlix Òdena i Lucas Losada van ocupar els llocs 4rt a 7è de la classificació respectivament, mentre que Paul Maurus, Gerard Pons, Raul Romo i Adrià Virgili, tot i seguir-los de ben a prop, van quedar una mica més enrere…
I els més petits, per molts dels quals aquesta va ser la seva primera experiència com a runners, van deixar el llistó ben alt! En categoria femenina la més ben classificada va ser la Clara Monge, en 14a posició, seguida de ben a prop per la seva companya Eulàlia Estiarte, en 16è lloc! Per la seva banda, els nois també es van estrenar amb força, i cal tenir en compte el mèrit que té començar de tant joves a participar en el cros amb tantes ganes com les que hi van posar! Pol Sierra, amb un inici espectacular, va acabar en 20a posició, mentre que Guillem Pons i Martí Vega van acabar en les posicions 28 i 35 respectivament, en un grup molt nombrós de participants!

Pròximament us informarem del pròxim entrenament del CORB, que mirarem d’organitzar per mitjans de desembre…! Entrenament a entrenament, estem segurs que us convertireu en uns grans Runners!
1 Comment
 • Javier Alonso
  Posted at 15:19h, 10 gener

  Bon día amics Corbs
  Excel•lents cròniques de la primera cursa del calendari d'enguany!
  Però en la categoría cadets masculí hem d'aclarir que van ser 5 els nois guanyadors de medalla!
  En Pol Alonso va aconseguir la 8ena posició.
  Felicitats a tots!!!

Post A Comment