Carnaval 2024

Dijous passat dia 8 de febrer vam celebrar la festa de Carnaval al nostre institut. L’alumnat de 1r d’ESO a 1r de BTX va disfressar-se i disfressar les seves aules. La temàtica escollida per a l’ocasió van ser “els oficis i professions”. Podeu veure les imatges en aquest ENLLAÇ.

Un cop donat el tret de sortida a la disbauxa, aquests dies l’alumnat ha vingut amb pijama, amb diferents colors, amb roba elegant… lamentablement, ha arribat el dia de l’enterrament de la sardina i això vol dir que s’acaba el Carnaval. També és el dia de conèixer els grups guanyadors dels dos concursos:

CONCURS DE GUARNIMENT D’AULA:
Per votació popular, amb la participació de 206 persones, el grup guanyador ha estat 2n d’ESOC amb 44 vots. En 2n lloc, ha quedat el grup de BTX1B amb 29 vots i, en 3r lloc, BTX1C, amb 27.

CONCURS DE DISFRESSES DE GRUP:
El tribunal ha determinat que el grup mereixedor del 1r premi és 4t d’ESOD. La 2a posició ha estat per al grup de 4t d’ESO B i, en 3a posició, han empatat els grups de 2n d’ESOC i BTX1C. Els 2 grups guanyadors aviat podran gaudir del premi: un taller de percussió. Moltes gràcies per la vostra participació i fins a l’any vinent!!!

Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.