BTX2: Acte de final d’etapa. Orla 2021 (18/5/2021)

Com el curs anterior seguim en pandèmia. Però, malgrat tot, l’alumnat de Segon de Batxillerat s’ha acomiadat del Balmes en un acte diferent en el pati decorat per a l’ocasió. Sempre és emocionant veure l’alumnat que es gradua; tant el discurs dels joves com el del professorat recollien records dels anys passats a l’institut i il·lusions pel futur. 

El magnífic acte ha estat un exemple d’una gran promoció de batxillerat-diürn de la qual ja avui ja podem destacar:

  • Dels 130 alumnes de BTX2-Diürn el 93,85% (122) ja han obtingut el títol batxillerat a l’avaluació final ordinària.
  • 19 han obtingut una qualificació final de batxillerat major o igual a 9. Per tant les 7 matrícules d’honor (MH) que podem donar ha estat un número molt escàs i ha situat la nota mínima per obtenir la MH en 9,73.
  • 30 es poden presentar als Premis Extraordinaris de Batxillerat ja que han obtingut una qualificació igual i major a 8,75. El repte d’aquesta promoció és important ja que en les convocatòries del 2020 i 2019 vàrem tenir 2 i 3 premiats/des dels 43 de tota Catalunya.
  • Un curs més el 100% d’alumnat que cursa el Batxibac (doble titulació batxillerat – baccalauréat), 17 aquest curs, ha superat la prova externa francesa, amb molt bona qualificació (notes majors o iguals a 8,25) i per tant obté la doble titulació.

A la GALERIA MULTIMÈDIA teniu una selecció de fotos i vídeos de la festa de final de BTX2

No Comments

Post A Comment