Beques Esportives 2023-2024

A partir de demà, dijous 14 de setembre, podeu ja fer la sol·licitud de la beca esportiva que ofereix l’Ajuntament de cara al curs 2023-24 per als menors de 18 anys que practiquin esport a la nostra entitat. Com en els darrers anys, la sol·licitud és via online, i per fer-la teniu temps fins al 6 d’octubre! No obstant, recomanem que ho feu el més aviat possible per no tenir problemes!
 Què he de fer per sol·licitar la beca esportiva de l’Ajuntament? 
Els passos per demanar la beca esportiva són 4…:
1. Envieu-nos un correu a aeeiesjaumebalmes@gmail.com dient que esteu interessats/des en demanar la beca esportiva. Cal que ens indiqueu el nom de l’esportista, l’any de naixement i l’esport en el qual participa. Nosaltres us donarem un número de referència que us servirà per dur a terme el procés. Sense aquest número de referència NO podreu fer el tràmit.
2. Un cop rebut el número de referència, ja podeu entrar al link següent per realitzar el tràmit: https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/subvencions_302069 (a la part dreta de la pàgina heu de clicar on posa “Inicia el tràmit”).
En aquesta pàgina també hi trobareu tota la informació necessària sobre la convocatòria de subvencions d’aquest any (requisits, terminis, informació, adreces de contacte per qualsevol problema…). També trobareu les vies que ofereix l’Ajuntament de suport a la tramitació (per correu i telefònicament) per qualsevol problema que tingueu amb el procés de sol·licitud.
 Per accedir al tràmit heu de fer-ho amb el vostre certificat digital IdCAT Mòbil. És possible que ja el tingueu d’anys anteriors o altres tràmits (proveu-ho), però si no és així, us l’heu de crear. Podeu fer-ho seguint els passos que es descriuen a la pàgina de l’Ajuntament -> https://www.plaesportescolarbcn.cat/ca/com-obtenir-l-idcat_394737.pdf. Sense aquest certificat NO podreu accedir al tràmit per demanar la subvenció.
 
3. Un cop heu accedit al tràmit, haureu d’omplir totes les dades que se us demana al formulari, i (només si cal) annexar algun document. Un cop ho hagueu omplert, ja haureu sol·licitat la beca esportiva a l’Ajuntament. Us recomanem que us descarregueu el comprovant de la sol·licitud.
4. Torneu-nos a enviar un correu a la mateixa adreça de correu (aeeiesjaumebalmes@gmail.com) confirmant que heu pogut fer correctament la sol·licitud. Envieu-nos, si pot ser, el comprovant de la sol·licitud que us haureu pogut descarregar.
A més, com cada any ens posem també a la vostra disposició per ajudar-vos en qualsevol problema que pugueu tenir a l’hora de fer la sol·licitud. Us podeu adreçar, sempre que us sigui necessari, al correu aeeiesjaumebalmes@gmail.com i us ajudarem en el que calgui.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.