ATURADA el 3 d’octubre de 2017 ==> Centre tancat!!

La Taula per la Democràcia, formada per agents socials, partits polítics i entitats de la societat civil, ha convocat una ATURADA GENERAL de l’economia catalana com a protesta i en resposta a l’operatiu policial desplegat per l’Estat el passat dia 1 d’octubre per impossibilitar la celebració del referèndum convocat. 

Els efectes d’una ATURADA GENERAL signifiquen la total paralització del centre de treball que l’exerceixi. En canvi en una VAGA GENERAL la decisió d’assistir o no al centre de treball la pren cada persona i s’estableixen un serveis mínims.

Els serveis centrals del Departament ‘Ensenyament i els serveis educatius del Consorci d’Educació de Barcelona han decidit adherir-se a l’ATURADA GENERAL.

Així doncs, d’acord amb les instruccions de l’Àrea de Recursos Humans i Organització del Consorci d’Educació de Barcelona, l’equip directiu de l’Institut Jaume Balmes i l’AMPA decideixen adherir-se a l’ATURADA GENERAL del 3 d’octubre de 2017. La qual cosa implica que el centre demà, 3 d’octubre, estarà tancat tot el dia inclou totes les activitats programades. Només a primera hora del matí alguna persona de l’Equip directiu serà al centre per tal de gestionar les possibles incidències que es produeixin i informar de l’ATURADA GENERAL del centre.

Aquí teniu dos documents:
No Comments

Post A Comment