Antarctica Day 2017 al Balmes

Un any més, l’alumnat de 1rd’ESO de l’optativa Between the Arctic and Antarctica ha participat en l’Antarctica day que es celebra cada any el dia 1 de desembre per commemorar la signatura del tractat Antàrtic.

L’alumnat ha dissenyat una bandera per enviar a l’Antàrtida. Cada alumne ha fet el seu disseny, i el grup ha escollit les 5 banderes que ja estan viatjant cap a l’Antàrtida amb un investigador del British Antarctic Survey.

El dia 1 dos investigadors de l’ICM (Institut de Ciències del Mar) varen venir a l’institut a fer una xerrada sobre l’Antàrtida i la important tasca que els científics realitzen en aquell continent remot. Al final de la xerrada l’alumnat va fer preguntes als científics. Tant la xerrada com les preguntes es varen desenvolupar en anglès. Com és habitual, els pingüins varen ser l’objecte principal de la curiositat de l’alumnat.Si esteu interessats en aquest tema al CosmoCaixa podeu visitar el mòdul de la primera base espanyola a l’Antàrtida amb dues mirades sobre l’Antàrtida (artística i científica). Les banderes dels nostres alumnes hi varen estar exposades el cap de setmana del 2 i 3 de desembre.Núria Prat Fornells
Professora Biologia i Geologia
INS Jaume Balmes
No Comments

Post A Comment