Alumnes d’FP de l’Institut Jaume Balmes a l’HP Codewars 2016

Aquest dissabte un grup d’alumnes d’FP del grau mitjà de Sistemes Microinformàtics i Xarxes del nostre institut ha participat al concurs de programació Codewars 2016 organitzat per HP Sant Cugat.
El Sergi, l’Andrei i el Jan, a part d’esforçar-se en resoldre els complicats problemes de programació, també s’ho van passar força bé, com es pot veure.
Mentre els estudiants estaven programant, els professors dels instituts participants, ens vam reunir per parlar sobre el beneficis de la programació a totes les etapes educatives i com poder introduïr-la. 
A aquesta reunió també van participar personalitats d’HP, el conseller d’indústria, l’Arancha Ruiz (headhunter & talentist) i responsables de la Facultat d’Informàtica de Barcelona (FIB UPC)
Felicitats a HP Barcelona – Sant Cugat, una perfecta organització de l’event. Tots els voluntaris d’HP han fet un treball magnífic, sempre amb un somriure i amb molta professionalitat. Estic segur de que tota aquesta inversió que està fent HP, serà positiu per tots.
Gràcies!
Alberto Vila, professor d’FP Informàtica

No Comments

Post A Comment