AEE: 6 Hores de Voleibol (Infantil)

El passat 25 i 26 de febrer va tenir lloc a l’Institut un dels esdeveniments esportius de l’any: les 18 hores de voleibol d’hivern! Des de fa anys aquest és un dels dies on tota la comunitat que conforma l’Institut té una major participació, i en aquest cas no va ser menys!

Durant tota la tarda de divendres i fins gairebé les 22h va ser el torn dels nois i noies de 1r, 2n i 3r d’ESO. 15 equips al torneig 6×6 i més de 30 en el 2×2, en un emocionant torneig on els “Tilines”, equip conformat per alumnes de 2n d’ESO, van acabar guanyant el 6×6, i la parella formada pel Gabriel i el Fausto, també de 2n d’ESO, es van imposar en el 2×2. Això els donava dret a participar, dissabte, al torneig d’adults!

Més enllà del resultat, va ser una tarda d’esport, diversió i molta cohesió balmesiana. No va faltar servei de bar amb begudes i pastissos portats pels mateixos esportistes, amb l’objectiu de recaptar diners per cobrir part de les despeses dels tornejos de final de curs dels diferents equips de l’AEE.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.