AEE: 12 hores de voleibol d’hivern (Adults)

Com és tradició, les 18 hores de voleibol d’hivern, que ja són tot un esdeveniment multitudinari a l’Institut, es divideixen en dues jornades: si divendres a la tarda es van celebrar les 6h infantils (1r, 2n i 3r d’ESO) durant tot el dia de dissabte va ser el torn del que segurament és el plat fort entre els esdeveniments esportius de l’Institut: es tracta de les 12h d’adults, dirigides a qualsevol persona de la comunitat balmesiana a partir de 4t d’ESO (alumnat, ex-alumnat, professorat, famílies, esportistes…).

Un any més, èxit rotund de participació, amb 35 equips apuntats al torneig 6×6 i 64 apuntats al 2×2. Dia intens i ple d’emocions, on a nivell de resultats van repetir triomf, per 3r any consecutiu, el Quim i el Pol en el 2×2 i els “Tanoques” en el 6×6. No obstant, la sorpresa de la jornada la van donar els nois de 4t d’ESO del Cadet Masculí, que en un partidàs van eliminar l’equip d’entrenadors a quarts de final!

Des de l’AEE, un cop tancat el teló de les hores d’hivern, ja es preparen pel que serà, segurament, un dels esdeveniments esportius més importants (sinó el que més) de la història de l’Institut: les 50 hores esportives en el marc de celebracions del 175è aniversari de l’Institut, que tindran lloc els propers 27, 28 i 29 de maig! Reserveu-vos les dates, que venen corbes…!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.