9 hores de futbol el 6/2/2016 i 6 h el 18/3/2016

Com la majoria ja sabeu, des de fa uns anys l’Associació Esportiva de l’Institut i els entrenadors de voleibol han tirat endavant la iniciativa dels tornejos de 6h de voleibol, que ha tingut un gran èxit en tots els aspectes!
És per això que, des de la part més “futbolera” de l’Associació, seguint la bona línia que ens han anat marcat els companys i companyes del voleibol, vam decidir iniciar també, enguany, els tornejos de futbol sala! I dit i fet, i mans a l’obra, vam començar a treballar-hi i…. ja els tenim aquí! Ja podem dir oficialment que també tenim TORNEIG DE FUTBOL SALA per tothom!

Primer de tot, val a dir que hem dividit la participació en dos tornejos diferents per tal d’evitar diferències d’edat que deixessin palesa una gran diferència de nivell entre els competidors. Així, hem creat dos tornejos:
  •  Dissabte 6 de febrer (de 9 a 18h): 9h de futbol sala → A partir de 4t d’ESO, inclosos ex-alumnes, professors, famílies,… podreu gaudir d’un torneig 5×5 i d’un torneig 3×3 mixt. Aquí teniu els links per anar al formulari d’inscripció:
  • Inscripcions fins l’1 de febrer!!!!
FORMULARI INSCRIPCIÓ TORNEIG 5×5: Inscripció torneig 5×5

FORMULARI INSCRIPCIÓ TORNEIG 3×3: Inscripció torneig 3×3 mixt
  •  Divendres 18 de març (de 16 a 21h): 5h de futbol sala infantils → 1r, 2n i 3r d’ESO, on disputaran també un torneig de 5×5 i 3×3 mixt. El període d’inscripció per aquest torneig s’obrirà més endavant (els links de dalt només són per al torneig de grans). 
El funcionament de la jornada del 6 de febrer està explicat en el document que adjuntem a continuació. És important que el llegiu, ja que en ell hi trobareu tota la informació necessària sobre la diada, que us pot servir per veure la quantitat d’idees que tenim pensades per fer d’aquell dissabte un dia d’esport i diversió!
Si hi ha qualsevol dubte, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través d’aquesta mateixa adreça electrònica!

US HI ESPEREM!

AEE Institut Jaume Balmes
Àrea de Futbol Sala


No Comments

Post A Comment