Calendari

7ena Olimpíada espanyola de geologia [Jaca – Abril 2016] i anem cap a la Internacional al Japó [Mie – Agost 2016]

Per segon any consecutiu una alumna de l’Institut Jaume Balmes participarà a la fase internacional de l’olimpíada internacional de geologia.

Els alumnes Mercè Estiarte (2n BTX-B), Helena Ubach (2n BTX-B) i Marcel Valls (1r BTX-A) formaven part de la delegació de 13 alumnes catalans, representants de les diferents províncies, que han participat a la setena edició de l’olimpíada espanyola de geologia que ha tingut lloc a Jaca del 8 al 10 d’abril. http://www.aepect.org/olimpiadasgeologia/

Ha estat un cap de setmana intens dedicat a la geologia i a la convivència entre els 88 alumnes procedents de totes les comunitats autònomes que participaven en aquesta prova.

Després d’un examen tipus test individual i una prova tipus gymkana per equips interprovincials, els 8 millors classificats varen passar a una fase final molt emocionant per escollir els 4 representants espanyols a la fase internacional de l’olimpíada que tindrà lloc a Mie (Japó) del 20 al 27 d’agost de 2016.

Els alumnes del Balmes varen obtenir un brillant palmarès:
  • La Mercè Estiarte va quedar classificada en 4rt lloc i participarà a l’olimpíada internacional al Japó. A més va obtenir el 3r premi de la gymkana per equips
  • L’Helena Ubach (guanyadora de l’edició de l’any passat) va quedar classificada en 12è lloc i el 2n premi de la gymkana per equips.
A part dels premis lliurats a Jaca, els 4 primers classificats poden gaudir de matrícula gratuïta el primer curs a la Universitat si escullen la carrera de Geològiques.
Gràcies per la vostra participació i molta sort Mercè!!!

Aquí teniu unes quantes fotos:


Núria Prat

Seminari biologia i geologia
No Comments

Post A Comment