6h infantils i 9h de futbol sala al Balmes (9 i 10/12/2016)

Cap de setmana amb molt futbol sala a l’Institut! Després d’una primera edició d’èxit l’any passat, aquest cap de setmana i aprofitant l’aturada de les competicions del CEEB, s’han celebrat els tornejos de futbol sala de la comunitat balmesiana!
Divendres, durant tota la tarda, un total de 12 equips formats per alumnes de 1r, 2n i 3r d’ESO van prendre part en les 6h de futbol sala infantils! Extraordinari nivell el que es va veure en tots els equips, destacant especialment un combatiu combinat de noies de 2n d’ESO, l’equip “Punts suspensius”, que van ser la gran revel·lacó del torneig! La final, entre l’equip “Balmesianos” i “Tutifruti”, va ser molt igualada i de gran nivell, i es va acabar decidint en una llarga i tensa tanda de penals! Finalment, i tot i una gran feina dels nois de 2n, es van acabar imposant els veterans de “Balmesianos”! 
Dissabte, al llarg de tot el dia, va tenir lloc també la II Edició de les 9h de futbol sala del Balmes! Un total de 16 equips, amb nois i noies d’a partir de 4t d’ESO, van enfrontar-se amb molt de respecte i valors en un campionat on, finalment, la final va ser entre els guanyadors de l’any passat (Entrenaprofes) i l’equip “Narcos Team”, de nois de 1r de Batxillerat”, que finalment va ser el campió! 

Us volem donar les gràcies a tots/es per la vostra participació! Us esperem a les següents! 

A la Galeria Multimèdia teniu una selecció de fotos:


No Comments

Post A Comment