6 hores de futsal el 18/3/2016

Benvolguts i benvolgudes:

Com ja sabeu, aquest any i seguint l’estela dels companys de voleibol, hem iniciat la tradició (esperem que per molts anys) de les jornades de 6/9h de futbol sala! Així doncs, a principis de febrer gairebé un centenar d’alumnes, ex-alumnes, entrenadors, professors, pares i mares,… van participar en les primeres 9h de futsal del Balmes, que van ser tot un èxit!

En aquesta jornada, però, vam prendre una decisió que va portar certa controvèrsia, tot i que creiem que va ser l’adequada per garantir la màxima diversió i competivitat dels equips en el torneig: limitar la participació als alumnes a partir de 4t d’ESO. Sabem, doncs, que a molts alumnes de 1r, 2n i 3r els va quedar l’espineta clavada, i és per això que vam decidir muntar un torneig per ells i elles, seguint el mateix format!

És per això que ens plau presentar-vos les primeres 6h de futbol sala “infantils” del Jaume Balmes! Tindran lloc el divendres 18 de març de 15:30 a 21:30 al pati de l’Institut, i els alumnes podran participar en equips de mínim 5 jugadors!
Us adjuntem el link d’inscripció al torneig, i demanem que ho feu arribar als vostres fills i filles, encara que penseu que no voldran apuntar-se…mai se sap!! Serà una tarda divertida, esportiva,…on sobretot la idea és que els alumnes interactuïn entre ells i s’ho passin bé mitjançant l’esport que tant els (i ens) agrada: el futbol sala!


Inscripcions fins divendres 11 de març!

El link, per aquells que ho desitgin, també el publicarem a la nostra pàgina de Facebook (Futbol Sala Jaume Balmes) i ala web del Balmes, xarxes que us animem a seguir per tal de veure totes les novetats i el dia a dia dels equips de futbol sala del Balmes!

Anirem enviant més informació!

Gràcies, i futsal!

AEE Institut Jaume Balmes
Coordinació de futbol sala
No Comments

Post A Comment