50 Hores esportives

LES 50 HORES JA ARRIBEN !!
Ens ha costat molt poder tancar tots els tornejos davant de l’allau d’inscripcions però ara ja ho tenim tot tancat.
Us demanem que llegiu detingudament aquesta informació.
 • Recordeu que les 50h començaran amb una ballada multitudinària de bastoners  i bastoneres, concretament 416, al carrer Girona el divendres 27 de maig a les 13h. Si no balleu, us animem a que ho vingueu a veure, serà un gran espectacle!
 • Torneig de volei 2 x 2 petits. Divendres 27 de maig de les 15h a les 17h. Us adjuntem la normativa i ús en fem un resum: Hi ha 38 parelles que es distribueixen en 10 grups. Passaran als vuitens de finals les primeres parelles de cada grup i les sis millors segones classificades.
 • Torneig de volei 6 x 6 petits. Divendres 27 de maig de les 17h a les 21.15h. Hi participen 15 equips distribuïts en 4 grups on els primers i segons passen als quarts de final d’OR i els tercers i quarts de cada grup passaran als quarts de final de PLATA.
 • Torneig de futbol sala. Dissabte 28 de maig des de les 8h a les 18h. Hi ha dos tornejos OR i PLATA amb 4 grups a cada torneig on es classifiquen els 4 primers de cada grup pels vuitens de final. Rebreu ben aviat la normativa complerta.
 • Torneig de volei 2 x 2 grans. Dissabte de les 12h a les 17h es juga la fase de grups on tindrem 25 grups i es classificaran els primers de cada grup i els 7 millors segons pels setzens de final que es jugaran diumenge a partir de les 8.30h.
 • 8h d’orientació. Dissabte de les 16h a les 24h. Rogaine per la dreta de l’Eixample, rogaine pel Balmes, curses d’orientació pel Balmes i microsprints. Ja tenim més de 100 persones apuntades, però encara en volem més. Us podeu apuntar fins el mateix dia. Més informació en aquest formulari d’inscripció:    Orientació FORMULARI ORIENTACIÓ (les diferents proves es podran fer lliurament en qualsevol horari.
 • Torneig de volei 6 x 6 grans. Diumenge 29 de maig des de les 9.30h fins les 21.30h. S’han apuntat 43 equips que estan distribuïts en 8 grups. Els primers i segons de cada grup aniran als vuitens de final d’OR i els tercers i quarts aniran als vuitens de final de PLATA. Us adjuntem la normativa.
 
Altres informacions d’interès:
 • Us enviem tots els horaris en un excel: Repasseu que no ens hàgim equivocat en res. Si cal podem fer algun canvi fins dilluns vinent.
 • Sorteig 175 aniversari-175 regals. Amb cada inscripció que heu fet o fareu (en el cas d’orientació) rebreu un tiquet pel sorteig de 175 regals (samarretes, bosses, bicicleta  BTT… i tot tipus de regals). Podreu mirar si el vostre número és guanyador de premi al llarg de tot el cap de setmana.
 • Qui és qui? Sorteig d’una bicicleta BTT  diumenge 29 de maig a les 16h entre tota la gent que hagi encertat més qui és qui?
 • Regal d’un got de les 50h. En el moment que passeu pel tauler de control us regalarem el got de les 50h. Seria fantàstic que li poséssiu el vostre nom i L’aprofiteu per totes les 50h. Balmes institut verd i sostenible!
 • Bossa de regal per equip (Volei 6 x 6 i futbol sala) . A l’arribar al Balmes heu de passar pel tauler de control on us donarem la bossa del vostre equip amb alguns obsequis i els tiquets pel gran sorteig.
 • Sobre de regal per parella del 2 x 2 de volei. A l’arribar al Balmes heu de passar pel tauler de control i us donarem un sobre amb algun obsequi, dos tiquets pel sorteig i 2 vals pel bar.
 • BAR      Al llarg de tot el cap de setmana estem fent un gran esforç per oferir un bar amb tot tipus de serveis (esmorzars, vermuts, dinars, berenars i sopars) Serà la principal font per poder cobrir totes les despeses de les 50h, que com veureu seran moltes. És per això que us demanem que en feu ús i que us animeu a consumir-hi (begudes, gelats, fruita, pastissos, vermuts, entrepans, crepes, bikinis…)
 • Voluntaris/es. Més de 80 persones s’han apuntat a fer de voluntàries al llarg de les 50h (bar, volei, futbol sala, orientació…). Des d’aquí els volem donar les gràcies per avançat. Sense elles les 50h no serien possibles.
 • Exposició AEE. Al llarg de tot el cap de setmana també podreu gaudir d’un recull d’imatges que penjarem per la sala d’actes, els patis i el gimnàs. Són imatges de totes les hores de volei que s’estan fent des de fa 8 anys, de futbol sala, del CORB… Us animem a mirar-les i a veure-us quan ereu una mica més petits i petites…
 • PUNTUALITAT: Caldrà que tothom estigui molt atent als horaris, sobretot a les primeres franges i a la fase de grups del 6×6.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.