2a jornada de treball amb els centres d’FP de Barcelona

Continuant amb les jornades de treball que es van iniciar el 7 de setembre, l’Institut Jaume Balmes ha participat a la segona sessió de treball amb la resta de centres de Formació Professionalitzadora de Barcelona, que es va celebrar a l’EOI Drassanes.

Les direccions i equips docents de 30 centres de formació professional i d’ensenyaments artístics van participar en aquesta 2a jornada que en aquesta ocasió, a part de recollir les conclusions de la primera jornada, va mostrar la visió del Departament per al futur de la Formació Professional i es van perfilar com serien els futurs espais d’aprenentatge de la nova FP. El Departament preveu adequar els espais dels centres dotant-los de nou mobiliari al llarg dels propers 9 cursos escolars.

Després, el grup de treball de l’àmbit digital, on s’inclouen els instituts d’informàtica i particularment l’Institut Jaume Balmes, va debatre la necessitat de donar una imatge comú, de tots els centres públics d’informàtica de manera que les empreses del sector puguin tractar amb un únic interlocutor.

Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.