Calendari

1r Premi per a l’alumnat de Química de BTX al concurs “In Your Element”

El darrer diumenge 27 d’octubre es van fer entrega dels premis del concurs “In Your Element” organitzat per la Societat Catalana de Química dins del marc de les celebracions del 150è aniversari de la Taula Periòdica dels Elements Químics.

L’alumnat de Química I de 1r de Batxillerat del curs 2018-2019 ha estat proclamant guanyador en la categoria 17-18 anys amb el vídeo anomenat “Mnemonic Revolution”. Les alumnes Núria Gil i Emma Falcó van recollir el premi en representació dels seus companys.

Des de l’Institut Jaume Balmes donem l’enhorabona a tot l’alumnat implicat i animem a la resta a continuar participant en aquest tipus de projectes que ajuden a enriquir el procés d’aprenentatge.

A la GALERIA MULTIMÈDIA teniu unes quantes fotos de l’acte de lliurament del premiAl Web també teniu la notícia del 6/2/2019:

On s’explica el concurs i el vídeo que van presentar:
…/…
Com podreu observar, en el vídeo hem adaptat la cançó “Don’t Stop Me Now” de Queen amb diferents regles mnemotècniques per ajudar a memoritzar els elements químics que formen part dels principals grups de la Taula Periòdica. És per aquest motiu que hem anomenat el vídeo “MNEMONIC REVOLUTION” que traduït al català vol dir “REVOLUCIÓ MNEMOTÈCNICA”.
No Comments

Post A Comment