Calendari

1a JORNADA DE FUTBOL SALA FEMENÍ (28/9/2018)

Aquest divendres 28 de setembre es celebrarà a l’Institut la 1a Jornada de la seva Història de Futbol Sala Femení! La idea és que el màxim d’alumnes hi assisteixin, i s’hi faran diferents partits.  La idea és generar molt bon ambient i passar una gran tarda esportiva! 
Així que si podeu, veniu a la jornada!! Que les noies s’animin a participar-hi!!

Divendres, 28/09, de 16 a 20h
Ets noia i t’agrada el futbol?
Ets alumna del Balmes?
Si compleixes amb aquests requisits, vine a gaudir d’una jornada de futbol sala femení! Partits entre totes les assistents, i debut de l’equip femení de futbol sala de l’Institut!

================
MAGNÍFICA 1a JORNADA DE FUTBOL SALA FEMENÍ DEL BALMES!

El passat divendres 28 de setembre passarà a la història de l’Institut com el dia en què es va celebrar la primera jornada de la història dedicada exclusivament al futbol sala femení! Més d’una trentena de noies de diferents cursos van passar la tarda de divendres jugant a futbol sala! 

La competivitat va passar a un segon pla, però tot i això es va veure un molt bon nivell a la pista! Les noies, dividides en 5 equips, van disputar un torneig durant les dues primeres hores de jornada, i després van deixar pas a un debut d’allò més esperat…: el nou JUVENIL FEMENÍ DEL BALMES, que va disputar un partit amistós d’alt nivell contra l’AEJJ Institut Barri Besòs, equip que s’acaba de federar! El resultat va ser el de menys, i les nostres noies es van poder estrenar de manera oficial enmig d’un gran ambient!

Al final, i per acomiadar la jornada, totes les participants van gaudir d’un berenar! I és que, a banda de l’esport, no oblidem que aquest “3r temps” també és important per generar vincles entre les participants! 

Esperem que aquesta sigui només la primera de moltes jornades d’aquest tipus! 


A la GALERIA MULTIMÈDIA teniu una selecció de fotos

No Comments

Post A Comment