18N. Mirades conscients

Ahir, 18 de novembre, dia de la inauguració del nostre edifici ara fa 80 anys, vam celebrar-ho amb una activitat anomenada “Mirades conscients”. L’alumnat de diürn i de nocturn va mirar conscientment l’espai que ens envolta. El repte proposat era imaginar com aquest ens podria ajudar a aprendre, a créixer com a persones, a desenvolupar els nostres talents i a conviure en el respecte.

Els nois i noies dels diferents nivells no només van treballar un petit dossier que parlava de la història de la projecció de l’edifici per part de la República i la posterior inauguració durant el Franquisme. Se’ls convidava a mirar cap al futur per a repensar els espais escolars per tal de millorar els aprenentatges i la convivència al centre educatiu. Per això, es va fer una visita guiada per part de l’alumnat expert en la història de l’edifici, acompanyats dels músics que interpretaven algunes peces i amenitzaven el recorregut.

Aquest acte tindrà continuïtat amb l’activitat proposada per a les famílies, i oberta al públic, el proper 14 de desembre a les 18:30h. Amb aquesta, posarem punt i final als actes commemoratius del 175è Aniversari de l’Institut Jaume Balmes.

Us hi esperem!

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.