16N. Celebrem el dia de la Filosofia amb mems

El Dia Mundial de la Filosofia celebra la importància de la reflexió filosòfica i anima a les persones de tot el món a compartir la seva herència filosòfica entre si. Fou creat el 2002 per l’organització de les Nacions Unides per a l’Educació, la Ciència i la Cultura (UNESCO), es celebra el tercer dijous de novembre.

En la matèria de filosofia, hem decidit fer la nostra aportació a la celebració del dia mundial de la filosofia fent un concurs i exposició de mems vinculats a qüestions i continguts de l’àrea de la filosofia.

La creació de mems vinculats amb la filosofia suposa treballar la competència, crítica, dialògica i argumentativa, que juntament amb el distanciament irònic, l’alumnat contextualitza plantejaments i aportacions importants del pensament filosòfic des del seu origen, identificant els principals problemes plantejats així com solucions aportades al llarg de la història del pensament. Aquesta activitat ha estat adreçada als alumnes de batxillerat de totes les modalitats que el centre ofereix.

Esperem que us agradin

Novembre de 2023. Seminari de FilosofiaContacta amb el centre

Contacta

Tags:
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.