11F: #100tífiques

L’alumnat de 1r d’ESO ha participat al projecte #100tífiques per celebrar el dia internacional de les Dones i les Nenes en la Ciència. És una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute of Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

L’objectiu del projecte és fer visible i destacar la rellevància i el paper estratègic de les dones a la ciència i la tecnologia, tot fomentant accions conjuntes entre científiques d’acadèmia i d’empresa. El programa té la vocació de fomentar una relació més directa i recíproca entre la ciència i la societat, i molt especialment d’incrementar la consciència d’aquest col·lectiu i eixamplar-ne l’espai.

Al participar al projecte ens ha visitat una científica, la Marta Kulis, investigadora de l’Hospital Clínic. Ha fet una xerrada i ens ha explicat la seva investigació sobre el càncer de sang. Els alumnes, abans, han preparat la sessió i li han pogut fer moltes preguntes sobre ella i sobre la seva feina com investigadora. Després de la xerrada l’alumnat escriurà un article.

Contacta amb el centre

Contacta

No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.