10N: Dia dels Plans del Món

Des de fa un any, l’Institut Jaume Balmes col·labora de manera estructural amb l’Associació A Bao A Qu, responsable, entre d’altres, dels projectes “Cinema en curs” i “Fotografia en curs”.

L’alumnat de 1r ESO, durant aquest trimestre està practicant per celebrar el dia del Plans del mónÉs un dia en què celebrem els plans del món i el cinema! Celebrem també, és clar, compartir el cinema i aquest dia tan especial amb tantes persones a tants indrets del món. És un dia significatiu com a grup: viurem experiències col·lectives compartides; podrem gaudir els plans de nois i noies d’altres tallers i descobrir els seus llocs; podrem crear petites peces amb els nostres plans d’aquell dia.
Per preparar-lo, els alumnes de 1r ESO, han fet diferents pràctiques, com filmar des de la finestra, plans del món de diferents llocs de Barcelona i Catalunya i plans col·lectius des del parc del Guinardó.  

Preparem totes les nostres pràctiques mirant visionats de directors de cinema com Perlov, Guerín i altres. Tot l’alumnat apunta i expressa a la llibreta de Cinema en Curs, allò que descobreix al fer visionats. Parlem de la llum, de què ens vol transmetre el director, el color, l’enfoc, els plans etc… Un moment per parar a compartir també les nostres creacions. 

Us deixem algunes fotos i vídeos i la pàgina de Cinema en Curs on publiquem totes les nostres peces.

Contacta amb el centre

Contacta

Tags:
,
No Comments

Sorry, the comment form is closed at this time.