Calendari

Intercanvis i estades lingüístiques
amb França

INTERCANVI DE FRANCÈS

El Seminari de Francès ofereix la possibilitat de fer un intercanvi entre els nostres alumnes estudiants de Francès de 1er de Batxillerat i els estudiants francesos de Llengua espanyola de l’Institut Ernest Hemingway de Nîmes amb la finalitat de posar en pràctica els coneixements de l’idioma.
Els intercanvis són una activitat molt profitosa per als nostres estudiants en la vessant formativa i lingüística.
Afegir també que l’experiència dels que hem fet fins ara amb aquest i altres instituts francesos ha estat sempre molt positiva.
Aquest curs els nostres estudiants aniran a Nîmes i els estudiants francesos vindran a Barcelona el curs vinent.

INFORMACIONS GENERALS DE L’INTERCANVI

  1. Els nostres estudiants aniran a Nîmes sis dies, del 30 de març (dilluns) al 4 d’abril (dissabte) del 2020
  2. Els estudiants francesos vindran a Barcelona sis dies, de dilluns a dissabte, el curs vinent, possiblement al mes d’octubre de 2020.
  3. L’intercanvi a Nîmes consisteix en la convivència amb la família i amb l’estudiant estranger, l’assistència a algunes classes a l’Institut Ernest Hemingway, la visita dels monuments més representatius de la ciutat i dels seus voltants (Pont du Gard, Aigües-Mortes, Saintes-Maries-de-la-Mer), una recorregut amb trenet turístic per a descobrir Montpellier, una passejada amb vaixell pel Roine per a descobrir la fauna i la flora de la Camargue , etc.
  4. El cost de l’intercanvi serà aproximadament de 230 euros i inclourà tota l’estada, el viatge d’anada i tornada amb autocar particular, despeses del xofer de tota l’estada a Nîmes, assegurança especial, desplaçaments, visites guiades, etc.

Els alumnes del Batxibac han de participar obligatòriament a l’intercanvi perquè forma part del seu curriculum.

Contacta amb el centre

Contacta