Gran èxit als Premis Extraordinaris de Batxillerat curs 2020-2021

El Víctor Rodríguez, la Judit Casas i el Víctor Prats han obtingut Premi Extraordinari de Batxillerat.


Moltes felicitats!!

Els premis extraordinaris de batxillerat són un estímul més per als alumnes i un reconeixement oficial dels seus mèrits que demostra una preparació d’excel·lència en els estudis de batxillerat. Són també de la constància i compromís pel treball compartit entre estudiant, professorat i família.

Aquest guardó proporciona els avantatges següents als alumnes que l’obtenen:
El reconeixement explícit en el seu expedient acadèmic.

  • L’exempció de les taxes universitàries per al primer curs (d’acord amb el decret que cada any fixa els preus dels serveis acadèmics a les universitats públiques de Catalunya).
  • Un curs ordinari (de setembre a juny) gratuït en una escola oficial d’idiomes de Catalunya.
  • L’estada en un centre de recerca o institució relacionada amb el camp d’interès de l’alumne/a.
  • La possibilitat de participar en els Premis Nacionals de Batxillerat.

S’ha pogut presentar l’alumnat que hagi obtingut una qualificació mitjana del batxillerat igual o superior a 8,75. S’atorguen en funció dels resultats de les proves que es realitzen de forma específica a tal efecte.


La convocatòria d’aquest curs establia que es podien concedir un màxim de 46 premis als alumnes que obtinguin la puntuació més alta
Fet que encara amplifica l’èxit dels tres alumnes del Balmes: El Víctor Rodríguez Dargallo del batxillerat científico-tecnològic, la Judit Casas i Riu de l’Humanístic i Social i el Víctor Prats Durany de l’Humanístic i Social (Batxibac).

Seguirem informant quan tinguem més notícies…

No Comments

Post A Comment