Calendari

Projecte Esportiu de Centre (PESC)

El projecte

Des del seu origen l’any 2006, l’Associació Esportiva Escolar (AEE) Institut Jaume Balmes ha estat l’encarregada de promoure l’activitat esportiva a l’Institut, i la principal responsable de que, en els últims 10 anys, el Balmes hagi passat de tenir un sol equip esportiu a nivell extraescolar a la ja gairebé trentena de grups que, cada tarda, omplen el pati de vida, esport i bones estones.
L’AEE ofereix la possibilitat, tant a l’alumnat del centre com també al jovent de fora l’Institut, de formar part dels equips de voleibol i futbol sala, així com també del CORB, el primer Club d’Orientació i Running de Barcelona. Tot plegat, amb un clar objectiu: aconseguir una educació més esportiva, i un esport més educatiu.

El projecte d’aquest curs

Aquest curs, malgrat les dificultats que puguin anar sorgint per la pandèmia, l’objectiu és seguir oferint la pràctica esportiva, ja sigui amb els equips oficials, amb els grups bombolla de les classes o amb el que es puguin crear de nou, seguint les recomanacions de Salut. D’aquesta manera volem, que les 370 persones apuntades a fer esport aquest curs, puguin seguir gaudint amb l’esport. L’AEE compta ara mateix amb 17 equips de voleibol, 7 de futbol sala i els participants del CORB (cros i curses d’orientació) i espera que malgrat la situació complicada que estem vivint, l’activitat esportiva no s’aturi i puguem gaudir un curs més de les nostres activitats emblemàtiques, les 12h de volei i de futbol sala, activitats on hi participa tota la comunitat educativa (alumnes, exlumnes, professorat, famílies…)

Contacta amb el centre

Contacta