Calendari

Centre tancat del 13/3 al 27/3/200. Prevenció coronavirus (COVID19)


Benvolguda família,

El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir de demà  tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Aquesta mesura té prevista una durada inicial de 14 dies, fins el 27 de març inclòs. Prestarem atenció a les instruccions del Departament de Salut i a l’evolució de la situació.

Per tant si algú necessita algun material que té a la seva taquilla haurà de venir a recollir-lo abans de les 21h d’avui 12/3/2020.

Totes les comunicacions i informacions que ens vagin arribant us les trametrem per correu electrònic i també les penjarem al web. Us demanem que n’aneu fent la revisió.

D’altra banda, recomanem que l’alumnat aprofiti aquests dies per a anar fent el seguiment de les diferents matèries i de les activitats començades. Donada la precipitació dels fets, l’Equip Docent no ha pogut preparar materials i/o activitats per a aquests dies, cas de programar-ne, l’alumnat rebrà indicacions a través del correu electrònic.

També us recordem que cal que seguiu les indicacions, recomanacions i protocols que estableix el Departament de Salut pel que fa a la prevenció del virus i que podeu consultar a http://canalsalut.gencat.cat/coronavirus

El Consorci d’Educació farà arribar a la direcció del centre les indicacions pertinents en relació als dubtes que puguin sorgir.

Us agraïm la vostra comprensió i col·laboració.
L’Equip Directiu

No Comments

Post A Comment