Calendari

Tetris de tot el que fem
Tetris de tot el que fem


“Escoles + sostenibles” és un projecte vinculat a la xarxa homònima de l’Ajuntament de Barcelona, de la qual l’institut forma part. Aquest projecte planteja una sèrie d’accions que giren entorn a la sensibilització mediambiental de l’alumnat i de tota la comunitat educativa. L’Institut està treballant en un Projecte Triennal, l’eix principal del qual és la inclusió de la sostenibilitat dins el currículum de totes les matèries.

Actualment, les nostres delegades i delegats verds participen en diverses subcomissions com són: “Embolcalls + sostenibles”, “Qualitat de l’aire”, “Pla de Prevenció de Residus”, “Balmes + verd”, “Reducció del consum”, “Reciclatge i reutilització”, entre d’altres. Per saber-ne més, ens podeu trobar a Instagram: @ijb_comissioverda. El futur del planeta està en les nostres mans!


Dins del Projecte d’APSC, al llarg del curs 2017-2018 i amb la col.laboració de l’alumnat i professorat de l’Institut Narcís Monturiol s’han realitzat ecoauditories d’aigua, energia, residus i confort de l’Institut Jaume Balmes per tal de poder millorar l’Institut i fer-lo cada vegada més sostenible.
Balmes més verd

Bany de bosc

Bany de bosc

Let's Clean up Europe

Mercat d'intercanvi

Punt Verd

Qualitat de l'aire