dilluns, 6 de febrer de 2017

,   |   Sense comentaris   |  

Ja tenim aquí les 11 hores d'hivern de volei del Balmes (11/2/2017) - Horaris provisionals


Aquesta vegada tenim 36 equips al torneig 6 x 6 i 71 equips al torneig 2 x 2. 
S'han apuntat equips de tots els cursos de l'ESO i de batxillerat, de profes, d'exalumnes, de pares i mares...
Esperem que sigui una gran festa d'esport, de volei, de Balmes i de valors!!!!

Després del sorteig públic realitzat el passat dilluns amb l'assistència us adjuntem els quadres de competició de les 2 competicions, amb la normativa, els participants de cada equip i els horaris. Ho tindrem també penjat al vestíbul de l'institut, al pati (vestidors), al facebook i al web.
De totes maneres us fem uns recordatoris generals importants:

- Estem fent un gran esforç per gaudir de 11h hores de voleibol, però perquè surti tot bé és imprescindible la col·laboració de tothom i que els horaris es compleixin amb exactitud.
(Demanem màxima puntualitat)
- Hi haurà 3 pistes pel 6 x 6 (La 1 al primer pati), la 2 (pista central) al pati gran i la 3 també al pati gran al costat de la paret i 4 pistes pel 2 x 2 (les pistes 4 i 5 situades dins del gimnàs i de 9 a 12h les 2 pistes de la pista de la paret del pati gran)

Torneig 6 x 6:
El torneig 6 x 6 tindrà 4 grups de 4 equips i 4 grups de 5 equips. Aquesta primera fase es jugarà de 9h a 15h. Es classificaran els 2 primers de cada grup per la Lliga OR i els tercers i quarts aniran a la Lliga PLATA. 
A la lliga OR i a la PLATA hi haurà eliminatòries amb eliminació directa (vuitens, quarts, semifinal i final), 

Torneig 2 x 2:
El torneig 2 x 2 tindrà una primera fase on hi haurà 24 grups de 3 equips, per tant cada equip jugarà 2 partits (de 9h a 15h). Els primers de cada grup es classificaran per les eliminatòries que es faran a partir de les 15h. Es jugaran dotzens de final, sisens de final i tercers de final quedant 3 equips que es jugaran el campionat en un triangular!

- Tots els partits del torneig a excepció de les semifinals del 6 x 6 i la final del 2 x 2 es jugaran a temps, amb partits de 12 minuts on l'equip guanyador serà el que tingui més punts quan passin els 12 minuts. Les semifinals del torneig 6 x 6 es jugaran a 1 set a 25 punts amb avantatge de 2 i la final es jugarà al millor de 3 sets a 15 punts també amb avantatge de 2 punts. 
El triangular final del 2 x 2 es jugarà a partits d'1 set a 15 punts amb avantatge de 2.

- Tots els jugadors hauran de passar abans de començar el primer partit pel tauler de control per fer el donatiu de col.laboració d'1€ tant pel torneig 6 x 6 com pel torneig 2 x 2.

- En el moment de fer el pagament us donarem uns números pel sorteig de material esportiu i de diferents obsequis que es podran recollir a partir de les 17h de la tarda.
En aquesta carpeta teniu:
  • Llista dels participants
  • Normativa de la competició 6x6
  • Normativa de la competició 2x2
  • Horaris provisional de 6x6
  • Horaris provisional de 2x2

 -  Comproveu que està tot i bé i si hi veieu algun error ens ho feu saber el més aviat possible. 
Sobretot mireu que no us coincideixen els horaris del 6 x 6 i del 2 x 2. 
Si s'ha de fer algun canvi ho intentarem fer fins dilluns a la nit. El dimarts publicarem els horaris definitius!

- Al llarg de les 11 hores podreu utilitzar el servei de bar amb tot tipus de begudes, pastes, pica-pica, entrepans... Els diners que s'aconsegueixin es destinaran a la participació dels nostres equips de voleibol al torneig de volei d'Andorra del mes de juliol.
Molta sort a tothom i fins dissabte!
Equip d'entrenadors i entrenadores del Balmes
1, 2, 3.... Baaaalmes Visca!!!!!!!!!!!!!!!!!

0 comentaris :

Publica un comentari