ESO Preinscripció i matrícula

MATRICULACIÓ ESO CURS 2018/2019 

CALENDARI DE MATRÍCULA:

 • Alumnat NOU al centre:  El termini per formalitzar la matrícula és del 21 al 27 de juny de 2018. El dia 12 dejuny de 2018, les famílies dels alumnes admesos al centre rebran, per correu electrònic, les instruccions de com formalitzar la matrícula.

 • Alumnat del centre: El termini per formalitzar la matrícula és del 18 al 20 de juny de 2018. El día 15 de juny de 2018, s'enviarà a les famílies per correu electrònic, les instruccions de com formalitzar la matrícula.

HORARI DE SECRETARIA: DE DILLUNS A DIVENDRES DE 9:00H A 13:00H

INFORMACIONS IMPORTANTS:

 • AMPA :informació de l'AMPA, reutilització de llibres, lloguer d'armariets, activitats extraescolars, servei de monitoratge de menjador i calendari dels serveis de l'AMPA.

 • 20 de juny a les 18h hi ha una reunió de l’AMPA per explicar a les famílies els serveis que gestiona: reutilització de llibres (IDDINK i intermercat); lloguer d’armariets; extraescolars (teatre, cor, big band) i servei de menjador.

 • 28 de juny a partir de les 19h, celebració de l’Intermercat (festa a l’institut per acomiadar el curs amb el tradicional intercanvi de llibres, taller autoservei de folrat, refrigeri i altres sorpreses)

==========================


  El termini de presentació de sol·licituds per l'ESO és del 13 al 24 d'abril: enguany el centre recomana formalitzar la sol·licitud en suport informàtic.
  Us recordem que un cop feta la sol·licitud en suport informàtic (enviada, impressa i signada), haureu de presentar-la al centre sol·licitat com a 1a petició adjuntant la documentació requerida.
  L'horari de secretaria és:  Matins: 9 a 13h - Tardes Dilluns i Dimecres de 16 a 18h. Us recordem que la secretaria del centre romandrà tancada la tarda del 23/04/2018 per la Diada de St. Jordi. 

   Instruccions per al formulari en suport electrònic:
  1. Per canviar de pantalla cal utilitzar exclusivament els botons "següent" i "anterior" de l’aplicació i no els del navegador.
  2. Les dades informades al formulari s’han de desar encara que no es faci l’enviament en el mateix moment.
  3. Per modificar les dades (o tornar al formulari no enviat) es necessita el número del document d'identificació personal (DNI, NIE o passaport) d'un dels tutors i el codi de la sol·licitud (aquest codi es rep a l'adreça de correu electrònic que s'ha informat al formulari).
  4. La sol·licitud només es considera presentada quan, després d’omplir tot el formulari, s’executa l’opció ”enviament” des de l’última pantalla (a partir d’aquest moment ja no es poden fer modificacions) i es presenta la documentació acreditativa al centre demanat en primer lloc.
  5. Un cop enviades les dades es pot obtenir el comprovant de presentació de la sol·licitud on consta la documentació que cal presentar (s'aconsella guardar-ne una còpia).
   Informacions i enllaços d'interès:
  • Simultaneïtat d'ensenyaments professionals de música i dansa: En l’ESO i el BTX, les persones que cursin simultàniament aquests ensenyaments i els professionals de música o dansa tindran prioritat en l’admissió al centre. Per a l'ESO aquestes persones i les que demanin anar a un centre d’ensenyaments integrats poden presentar dues preinscripcions i no es considerarà duplicitat de sol·licitud.
   Cal omplir el següent formulari abans de presentar la documentació de la preinscripció.
   Documentació a presentar: 
   Declaració quan es fa la sol·licitud de preinscripció i en el moment de formalitzar la matrícula, que s'està matriculat o admès pendent de matriculació en un centre autoritzat per cursar ensenyaments professionals.
  • Centres adscrits:
   • 08043814 Escola Carlit
   • 08001807 Escola de la Concepció
   • 08001777 Escola Ramon Llull
   • 08043292 Escola Tabor

  • Publicada l'ordre i el calendari complet al DOGC 7591 del 4/4/2108

  ====================================


  ESO i Batxillerat (BTX): Dissabte 10 de març 

  De 9.30h a 13.30h visita a les instal·lacions del centre:
  • De 9.30h a 10.30h visita guiada per a les famílies de BTX. 
  • De 10.30h a 12.30h visita guiada per a les famílies de l'ESO. 
  A les 10.30h xerrada informativa del Batxillerat. [Material de la sessióBatxillerat diürn   ==  Informació llengües estrangeres a l'ESO i BTX  ==  Informació BatxiBac  ==  Batxillerat nocturn == Guia alumnes BTX nocturn][Itineraris BTX del centre:  BTX1-Diürn  ==  BTX2-Diürn  ==  BTX1-Nocturn  ==  BTX2-Nocturn == Exemple BTX1]

  A les 12.30h xerrada informativa de l'ESO. [Material de la sessió:  ESO  ==  Informació llengües estrangeres a l'ESO i BTX]

  FP Informàtica: 
  • Dissabte 10 de març a les 10.30h
  • Dimecres 25 d'abril de les 19h
   [Material de la sessióFormació Professional]


  0 comentaris :

  Publica un comentari a l'entrada